0
Вход и Регистрация

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

 УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

1.  14 дневен срок за връщане { по силата на член 55(ал.1) според закона за ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ }

Закупеният продукт от Клиента може да бъде върнат в рамките на 14 работни дни от датата на закупуване, като разходите за връщането - услуги, транспортни разходи и такса за наложения платеж са за сметка на Клиента.

Ако върнатият продукт получен от Доставчика е в отличен търговски вид /няма никакви механични повреди, няма износване, не е залят с каквато и да е течност, няма скъсване или огъване, няма омазване или изцапване по външната и вътрешната му част (корица, тяло), да е с оригинална ненарушена опаковка, да е придружен от приложената гаранционна карта и съпътстващите я документи / , на Клиента му се възстановява цялата сума, която е заплатил като се поемат единствено разходите по изпращането и.

Стойността на върнатата стока, може да се ползва като кредит за бъдещи покупки или по желание на клиента да се възстанови на посочена от него сметка в 30 дневен срок от датата на връщане на стоката.

2.  Връщане по всяко време на годината

Доставчика може да договори с Клиента да изкупи обратно даден продукт на по-ниска цена закупен преди време от Доставчика, в случай, че е изпуснал срока за връщане.

В такъв случай на Клиента се възстановява сумата или част от нея в зависимост от процента износване на стоката или по споразумение с представителя след като Доставчика е получил и видял с очите си върнатият/тите продукт/ти. Доставчика има право да откаже да изкупи обратно върнатата стока, ако тя е в лош търговски вид или не е актуална или не представлява интерес на Доставчика и е длъжен да я върне обратно за сметка на Клиента .

Стойността на върнатата стока, може да се ползва като кредит за бъдещи покупки или по желание на клиента да се възстанови на посочена от него сметка в 30 дневен срок от датата на връщане.

magnifier